Lucie Klaassen
Homepage hosting a clinic
Testimonials

Uitleg zitbeenknobbels blijft me bij

Super! Vooral de release van de Psoas. Ik vond het zeer leuk, interessant, emotioneel en confronterend. De uitleg van de zitbeenknobbels blijft me bij, ademhaling en energie ben ik me al deels bewust van dus mooi om dit verder uit te diepen.

Lynn Vertonghen
België

Indrukwekkend

De kracht van ontspannen was indrukwekkend!

Kathy de Pesseroy
België

Tof om eens een andere uitleg te zien

Alle oefeningen waren zeer waardevol, zeker ook voor mijn lesgeven. Het is tof om eens een andere uitleg te zien en andere beeldspraak te horen om iets uit te leggen.

Sofie Philtjens
België

Perfecte balans tussen uitleg en DOEN

Perfecte balans tussen uitleg en DOEN. Om te kunnen voelen hoe je meer je heupen kunt openen moet je het ervaren (ipv bedenken) en ik heb de verbetering nu zelf gevoeld!

Marjan Snykers
België

Hier ga ik mee aan de slag!

Ik herken veel situaties die ik zelf heb meegemaakt, met name over introvert en extravert. Fijn om ook zelf te kunnen ervaren en hierbij te zien hoe subtiel een beweging doorwerkt in een reactive. Hier ga ik mee aan de slag!

Marcella Meijers
Nederland

Top, je legt goed uit!

Mooi om de verbinding tussen jou en je paarden te zien. Bijzonder hoe makkelijk de verzameling met losse teugel gedemonstreerd werd. Top, je legt goed uit!

Asta Weertman
Nederland

Je bruist van enthousiasme

Verschillen van horizontale en verticale balans mooi uitgebeeld! In Beer herken ik veel van mijn eigen paard Balou. Je bruist van enthousiasme, heerlijk!

Pauline Duringhof
Nederland

Combinatie van verschillende aspecten

Prachtig jouw combinatie van verschillende aspecten die het tot een holistische zienswijze maken. Ik ga morgen de Masterson oefeningen met mijn eigen paard meteen doen om hem ontspanning te geven.

Nicole van Uitert
Nederland

Super leerzaam

Super leerzaam, zo mooi om op ademhaling mijn paard te laten stoppen. Ik kom heel graag les bij je volgen.

Karin van Megen
Nederland

Eyeopener

Eyeopener voor mij was verticaal in balans is ‘schoft tussen de voorbenen’. Heel leerzaam en ook leuk om te zien wat je met hele kleine hulpen in rust kunt bereiken. Leuk ook dat paard paard mag blijven!

Gretha Lijnsvelt
Nederland

Goed opgeleide paarden Beer en Seni

Ik heb vijf dagen met Lucie en haar goed opgeleide paarden Beer en Seni doorgebracht en ik genoot er elke minuut van. Allereerst was het geweldig hoe geavanceerde oefeningen voor de eerste keer aanvoelen zoals renvers, travers en pirouette in de hand. Nu ik weet hoe dat voelt, is het veel eenvoudiger deze oefeningen aan… Lees meer “Goed opgeleide paarden Beer en Seni”

Iris Starnberger
Oostenrijk